Ashwagandha – super barishte kundër stresit

0
17

Është e natyrshme që secili njeri gjatë jetës së tij të ketë qenë i stresuar kohë pas kohe. Stresi mund të shkaktojë dëme të mëdha për shëndetin, gjendjen shpirtërore, produktivitetin, marrëdhëniet dhe cilësinë e jetës suaj.

Kur jemi të stresuar mund të ndihemi më të lodhur, të kemi ndryshime në humor ose të ndjehemi më nervozë se zakonisht. Stresi shkakton probleme të shumta me shëndetin. Stresi e cenon përqendrimin, vëmendjen, të mësuarit dhe, kujtesën. Gjithashtu është shkaktarë që të keni gjumë të dobët, probleme kronike shëndetësore, depresion dhe madje edhe shtim në peshë.
Para se stresi të ndikojë akoma më shumë në mirëqenien tuaj emocionale provoni t’a zbritni nivelin duke përdorur vetëm metoda dhe produkte natyrale.

Një prej produkteve me veti mahnitëse për largimin e stresit është një barishte anti-stres e quajtur Ashwagandha.

Ashwagandha është një shkurre me gjethe ovale dhe lule të verdha. Ajo mban fruta të kuqe rreth madhësisë së rrushit. Më parë është gjendur kryesisht në rajonet e thata të Indisë, Afrikës Veriore dhe Lindjes së Mesme, ndërsa sot mund të rritet edhe në klimë më të butë, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara.

Disa nga benefitet kryesore të barishtes Ashwagandha:

-Largon stresin dhe rrit nivelin e energjisë
-100% prodhim organik
-Ngrit nivelin e energjisë
-Pa gluten
-Rigjallëruese
-Pa modifikim gjenetik të organizmave
-Përmirëson rezistencën ndaj stresit
-Kontribon në mirëqenien e përgjithëshme
-Kontribon në stabilitetin emocional
-Siguron mbrojtjen e sistemit imunitar
-Eliminon efektet e stresit
-Përmirëson aftësitë e te mësuarit, kujtesës dhe të reagimit me kohë
-Zvogëlon ndjenjat e ankthit dhe depresionit,
-Stabilizon nivelin e sheqerit në gjak
-Ul kolesterolin
-Zvogëlon zhdukjen e qelizave të trurit.

//telegrafi/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here