Ai i tha vajzës së klasës se do martohej me të, ajo çfarë ndodhi më vonë shokoi të gjithë

0
55

Laura Scheel dhe Matt Gordsky u takuan kur ishin në parashkollor. Por edhe në atë kohë, Matt e dinte që një ditë do të martohej me të.

Hollee Actman Becker, rrëfen storien kur janë takuar: “Vajza ecën në një bar …” Dhe pastaj përfundon. Sepse kjo është e gjithë historia – e takova burrin tim në një bar. Pra kreative, apo jo? Dua të them, miliona njerëz takohen bashkëshortët e tyre të ardhshëm në këtë mënyrë çdo ditë.

“Laura dhe unë u takuam në parashkollor,” shpjegoi Matt në një postim të fundit në TheWayWeMet. “Një nga kujtimet e mia të para është të jesh 3 vjeç dhe të qëndrosh përpara klasës parashkollore, duke deklaruar se do të martohesha me të një ditë”.

“Unë do ta shihja atë në një kartë të Krishtlindjeve çdo vit dhe mendoj se ndoshta do ta shoh përsëri,” shpjegoi ai për Parents.com.

“Por kur u rilidhëm në vitin 2008 e dinim se kjo ishte e vërtetë. Fati është qesharak, vendos se kur do të ndodhin gjërat.”

Shumë e vërtetë. Dhe pjesa më e mirë? Kur Matt i propozoi Laurës, ai e bëri atë në vendin ku filloi e gjitha – jashtë klasës së tyre të vjetër parashkollore.

19228910_142516709649416_8765026621812899840_n

Processed with VSCO with f2 presetunnamed-24-600x900/Gazeta Shneta/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here