A nuk do ta donit një kopsht të tillë? (FOTO)

0
729

Në shtëpinë tuaj keni pak hapësirë, e nuk dini si ta shfrytëzoni? Me pak përpjekje ju mund t’i jepni jetë atij vendi duke e shndërruar në një vend përrallor për ju dhe të dashurin tuaj.

Kopshtarët e zotë, njohin sekrete për të orientuar drejt hapësirat e gjelbërta. Ata dinë si të shndërrojnë e të kombinojnë objektet me bimët, duke njohur karakteristikat e tyre, rritjen e tyre, kushtet e rritjes për të cilat bimët kanë nevojë.

Kopshti është një hobi për ata që ndjejnë se kanë lidhje me bimët, prej të cilave marrin energji pozitive duke i kuruar e u kujdesur për to.

Ja disa ide interesante.

/shekulli/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here