9 të pavërteta rreth reçietave që duhet të ndaloni së besuari

0
54

Sa shpesh duhet t’i lajmë reçipetat, a duhet të flemë me to, sa gjatë duhet t’i kemi në garderobën tonë një palë të tilla et etj…

Këto e pyetje të tjera me siguri që ju kanë shkuar ndërmend por shumë prej jush mund të mos i dinë përgjigjiet e sakta.

Në mënyrë që të ndaloni së besuari mitet e të pavërtetat lexoni më poshtë çfarë duhet të dini rreth reçipetave. Stylish-summer-smooth-font-b-lace-b-font-seamless-Qmilch-font-b-bra-b-font-setTë flesh me reçipeta nuk e mban gjoksin lart. Rënia e gjoksit fillon gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji dhe reçipetat përapra kësaj periudhe nuk ndikojnë fare.
Reçipetat mund të shkaktojë kancer gjiri.

Ky mit e ka zanafillën në vitin 1995, kur një ekip i antropologëve mjekësore pretenduan se veshja e reçipetave shtrëngonin nyjet limfatike rreth gjinjve, duke zënë toksina që shkaktojnë kancer në trup. Kjo nuk është e vërtetë dhe është vërtetuar shkencërisht. Mit: Mos i lani reçipetat në lavatriçe. /Living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here