3 shenjat e horoskopit që do t’ju thyejnë zemrën

0
103

Mesa duket ende vazhdojnë ekspertët dhe specifikojnë disa shenja të horoskopit të cilat kanë më shumë mundësi që t’iu thyejnë zemrën.

Bëhët fjalë për : luanin, shigjetarin dhe bricjapin.

1. Luani
Luani njihet si shenjë e zjarrit dhe shpërthimet e tij janë të papritura. Duhet të jeni diplomatikë që të arrini të kontrolloni një luan. Në momentin e parë që situata do t’iu dalë nga duart, do shikoni një person i shenjës së luanit, do t’iu thyejë zemrën.

2. Shigjetari
Nëse flitet për aventurat dhe flirtimet, shigjetari mban vendin e parë. Nëse e keni partnerin shigjetar keni më shumë mundësi që të zhgënjeheni, pasi të merrni vesh ndonjë gënjeshtër. Prandaj, njerëzit e shenjës së shigjetarit kanë më shumë mundësi që t’jua thyejnë zemrën.x

3. Bricjapi
Një bricjap karakterizohet për rregullin dhe fanatizmin për gjërat që zotëron. Një partner i tillë, mund t’iu heqë nga jeta e tij, shumë shpejt dhe mund të jeni edhe të papërgatitur. Seleksionimi i shpejtë që bën një bricjap, do t’iu thyejë zemrën. //intv/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here