Ide për dhurata të personifikuara për Krishtlindje

0
41

Tashmë zyrtarisht jemi në sezonin e festave të fundvitit.

Qyteti i mbushur përplot drita, dhe shtëpite e dekoruara me ornamentet më të bukura.

E poshtë Pemës së Krishtlindjeve kanë vendin edhe dhuratat për më të dashurit tanë.

Në treg kemi përzgjedhje të shumta megjithatë ne gjithmonë jemi në kërkim të një dhurate sa më personale, që ka një kuptim për ne dhe për personin që ia dhurojmë.

Më poshtë mund të shihni disa ide që mund t’ju hyjnë në punë për përzgjedhjet e dhuratave.

Varëse me shenjat e gishtërinjëve

Kuletë me iniciale

Varëse nga vizatimet e fëmijëve

Qëndisje të portretit familjar në ndonjë dekorim shtëpie

Karficë me mbishkrime personale 

Punime artistike me data të rëndësishme për ju

//rtk

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here